Boeiende eindrapportage eco2eco in Vakblad Natuur Bos Landschap

In de afgelopen drie jaar eco2eco hebben we ontzettend veel gedaan, gezien en geleerd. De rode draad binnen het project is het delen van die waardevolle opgedane kennis. Dat doen we via onze site, tijdens trainingen, via social media en tijdens de kennisdagen. Zo ook tijdens de tweede en laatste editie van de Kennisdag! Maar we hebben nu ook een prachtige eindrapportage gemaakt met daarin gebundeld al onze ervaringen, bevindingen en verworven kennis van 3 jaar eco2eco.

Het mooie is dat deze eindrapportage een plek heeft gekregen in een themanummer van het Vakblad Natuur Bos Landschap. Het resultaat is een boeiende rapportage over allerlei onderwerpen, voorzien van prachtig beeldmateriaal, die op deze manier zijn weg vindt naar een zeer divers en groot publiek. We zijn de themaredactie van het Vakblad dan ook zeer dankbaar voor deze mogelijkheid!

Uiteraard ook dank aan alle auteurs die een bijdrage hebben geleverd aan de totstandkoming van deze ludieke eindrapportage. Het resultaat is om trots op te zijn!

Klik hier om het themanummer te openen.