Nieuw online verkoopplatform voor Vlaams brandhout

Eén van de onderdelen binnen eco2eco is het testen van nieuwe verkoopmethoden en het dichter bij elkaar brengen van koper en verkoper. De gloednieuwe website www.brandhoutweb.be is hier een mooi voorbeeld van. Het is een initiatief van de drie Oost-Vlaamse bosgroepen. Ze gaan helemaal digitaal met de brandhoutverkoop, wat betekent dat het nu mogelijk is om het hele jaar door brandhout te kopen.

Actueel aanbod

www.brandhoutweb.be is niet alleen een handig en snel online verkoopplatform, er is ook een voortdurende vernieuwing van het aanbod. Al het brandhout is verzameld op deze overzichtelijke website. Op dit moment staat alleen het brandhout in de regio Oost-Vlaanderen op de site, maar een uitbreiding met loten van de andere Vlaamse Bosgroepen staat in de toekomst zeker op de planning.

Eenvoudig zoeken en betalen

Op de website kan je zoeken op locatie, type lot (liggend of op stam), houtsoort en nog meer selectiecriteria. Daarnaast is er gedetailleerde informatie beschikbaar over ieder lot, zoals de bereikbaarheid en bijzonderheden voor de exploitatie. De website bevat ook een veilige online betalingsmodule, zodat de verkoop van begin tot einde netjes af te handelen is.

Meer informatie?

Ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Surf naar www.brandhoutweb.be voor het bekijken van de loten. Op de website staat uitgelegd hoe het nu precies werkt.Voor alle vragen kan men terecht bij de Bosgroepen.  Aarzel niet om contact op te nemen met David Claeys via david.claeys@oost-vlaanderen.be of 0032471/17 01 26.