Save the date; Kennisdag eco2eco 4 april 2019

Het laatste eco2eco jaar is begin juni van start gegaan, dit betekent ook dat we stilaan beginnen met het voorbereiden van de tweede en laatste Kennisdag eco2eco. Dit symposium vormt een belangrijke afsluiting van het project. Deelname is gratis. Bent u ook benieuwd naar de waardevolle projectresultaten, inzichten en praktische workshops over ‘kwaliteitshout uit topnatuur’? Noteer dan alvast 4 april 2019 in uw agenda.

Tijdens de Kennisdag nemen we u mee in de opgedane kennis en hoe deze te vertalen is naar de dagelijkse praktijk. De dag zal een mix worden van lange en korte sessies, binnen maar zeker ook buiten met veel ruimte voor verdieping van bepaalde onderwerpen. Een aantal zaken die zeker terugkomen zijn verjonging en wildbescherming, bostracking, planten onder scherm, het belang van bodem, nieuwe verkoopmethoden en meer. Daarnaast is er volop ruimte om allerlei mensen uit het werkveld te ontmoeten.

Komt u ook? Locatie is De Volksabdij in Ossendrecht (NL).  Zodra het programma definitief is en u zich kunt inschrijven, informeren we u hier op de website en via onze social media.